Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Γκατούζο, τουρκική «σφήνα» και υψηλές απαιτήσεις «κολλάνε» τις μεταγραφές μπακ

Ολυμπιακός: Γκατούζο, τουρκική «σφήνα» και υψηλές απαιτήσεις «κολλάνε» τις μεταγραφές μπακ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/1/2023 13:41
Βήματα... πίσω γίνονται στα μεταγραφικά αναφορικά με την θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, αφού οι περιπτώσεις Σουάζο και Λάτο έχουν «κολλήσει» κρατώντας παράληλα τον Ρέαμπτσιουκ στον Πειραιά.

Για την περίπωση του 25χρονου Χιλιανού μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, φέρεται πως ενδιαφέρεται έντονα η Φενέρμπαχτσε τις τελευταίες ώρες και το ζήτημα έχει αρχίσει να περιπέκεται, ενώ όσον αφορά τον Ισπανό μπακ της Βαλένθια, ο Γκατούζο μοιάζει να μην «ψήνεται» να αφήσει τον παίκτη να φύγει.

παράλληλα οι «νυχτερίδες» συνεχίζουν να ζητούν πολλά χρήματα, δεδομένου πως ο Λάτο μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και έχει ήδη απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που έχει δεχθεί από την ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική «Marca»: «Ο Ισπανός μπακ δεν έχει πειστεί από τη χαμηλή πρόταση που έλαβε για ανανέωση στη Βαλένθια και το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο τού δίνει τη δυνατότητα να συμφωνήσει με άλλον σύλλογο και πιθανότατα να αποφέρει χρήματα στη Βαλένθια από την παραχώρησή του στο χειμερινό παζάρι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τον θέλει από τώρα, αλλά δεν προσφέρει χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή. Ο Γκατούζο είναι χαρούμενος με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεξιά πτέρυγα (ασίστ στο γκολ του Λίνο), αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να του εγγυηθεί αγωνιστικά λεπτά στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ όταν υπάρχουν στο ρόστερ οι Γκαγιά και Χεσούς Βάθκεθ».

Όλα τα παραπάνω φυσικά μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, όπως συνηθίζεται στις μεταγραφικές περιόδους, αλλά προς το παρόν πεηρεάζουν και την μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια. Ο Μολδαβός αποτελεί τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα της ομάδας και δεν η αποχώρησή του συνδέεται με τις ενδεχόμενες αφίξεις Λάτο και Σουάζο.

Συν τοις άλλοις δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως στην Μπολόνια δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ που ζητά ο Ολυμπιακό για τον παίκτη και προσπαθούν να ρίξουν τις «ερυθρόλευκες» απαιτήσεις, ενώ νέος μνηστήρας φαίνεται πως είναι και η Στρασμπούρ, η οποία επίσης δεν φτάνει τα νούμερα που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Ρέαμπτσιουκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.