Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει σε ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει σε ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/1/2023 13:49
Ο Κώστας Μήτρογλου, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε ερασιτεχνικό επίπεδο στην Γερμανία.

Ο 34χρονος επιθετικός, που είχε μείνει χωρίς ομάδας, επέλεξε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο και συγκεκριμένα στην γερμανική Rheurdt-Schaephuysen, που εδρεύει κοντά στο Ντίσελντορφ και αγωνίζεται στην αντίστοιχη τοπική κατηγορία.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», ο Ελληνας άσος, αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο προπονητής, Ρόμπερτ Κρούπα, με τον οποίο συνυπήρξαν στις ομάδες νέων της Ντούϊσμπουργκ.

«Δεν έχουμε επενδυτές, απλώς έναν νέο χορηγό που μας δώρισε μια σειρά από νέες φανέλες. Ο Κώστας είναι ένας καλός φίλος, που θέλει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο μαζί μας», σχολίασε ο Κρούπα, μιλώντας στην εφημερίδα «NRZ».

Ο Μήτρογλου, παρέμεινε χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, ενώ στην καριέρα του, αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Μαρσέϊγ, Μπενφίκα, Φούλαμ, Γκλάντμπαχ, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Γαλατασαράϊ και Αϊντχόφεν, σημειώνοντας 136 γκολ, τα περισσότερα εκ των οποίων με τους Πειραιώτες και τους «Αετούς της Λισσαβώνας», ενώ παράλληλα υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ του 2014.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.