Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Χάμες έχει έρθει σε συμφωνία με την Γαλατάσαραϊ»

«Ο Χάμες έχει έρθει σε συμφωνία με την Γαλατάσαραϊ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/1/2023 18:49
Η Γαλατάσαραϊ θέλει να εντάξει στο δυναμικότης τον Χάμες Ροντρίγκες και όπως αναφέρουν στην Τουρκία έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Κολομβιανό άσο.

Ο Χάμες επέστρεψε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022 για λογαριασμό του Ολυμπιακού και αναμφίβολα αποτέλεσε μία τεράστια μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους». Από την αρχή έδειξε στο γήπεδο την ποιότητα του αλλά φαίνεται πως με τις εμφανίσεις του τράβηξε τα βλέμματα και άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα μάλιστα τα τούρκικα ΜΜΕ τονίζουν πως η Γαλατάσαραϊ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του Χάμες λήγει το καλοκαίρι, είναι ελεύθερος από τώρα μιλήσει με όποια ομάδα θέλει αλλά στον Πειραιά είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Λίγο αργότερα πάντως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε λόγο για μυθεύματα, τονίζοντας, όπως έγινε και με φήμες που κυκλοφόρησαν για ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, πως ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.