Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπράτσος: «Οι παίκτες μου έδειξαν το χαρακτήρα και το τσαγανό που έχουν»

Μπράτσος: «Οι παίκτες μου έδειξαν το χαρακτήρα και το τσαγανό που έχουν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/1/2023 23:14
Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στάθηκε στον χαρακτήρα και το τσαγανό που έδειξαν οι παίκτες του για την κριτική που δέχτηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Βόλου στην Cosmote TV μετά το «διπλό» στην έδρα του Ιωνικού (1-0):

Για τη νίκη στην Νίκαια: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, αυτοί ήρθαν εδώ από την πρώτη στιγμή και δείξαν ότι θέλουν να επιβάλουν τον Βόλο στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που παίζει την επιβίωση του. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και σε αυτό το γήπεδο ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρίσκεσαι στην περιοχή, ή να βρίσκονται στην περιοχή. Αυτό το ελέγξαμε, επιβάλλαμε ρυθμό σε μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού και δικαιωθήκαμε έστω και με αυτή τη φάση στο 90’ αλλά είχαμε και Άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, μόνο συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου».

Για το αν είναι κομβικό το παιχνίδι με δεδομένο ότι η ομάδα ξέφυγε με +1 από τον 6ο Άρη και +6 από τον 7ο Ατρόμητο: «Εμείς παραμένουμε ταπεινοί και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάναμε και δύο-τρεις αγωνιστικές πριν».

Για το αν μπορεί ο Βόλος να χτίσει σ’ αυτή τη νίκη για να πάρει αποτελέσματα στη συνέχεια: «Ο Βόλος χτίζει από το καλοκαίρι. Το ότι έρχονται κάποια αποτελέσματα δε σημαίνει ότι αυτό θα είναι και η συνέχεια. Ούτε όταν έρχονται επιτυχή αποτελέσματα, δεν πρέπει να μην είμαστε ταπεινοί και να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, ούτε στα ανεπιτυχή δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Αυτά τα παιδιά παρότι δέχτηκαν κριτική το τελευταίο διάστημα έδειξαν το χαρακτήρα και το τσαγανό που έχουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.