Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλοι στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με την επιστολή Μαρινάκη

Έξαλλοι στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με την επιστολή Μαρινάκη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/1/2023 14:40
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αντέδρασαν έντονα μετά την επιστολή του του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ΕΠΟ μέσω της οποίας ζήτησε παραιτήσεις.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» και των «ασπρόμαυρων» ήταν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League, υπέγραψε την επιστολή με την τελευταία ιδιότητά του και όχι με αυτή που έχει σχέση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κι εκπρόσωπος της Super League στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ, Αλέξης Αλεξίου, τόνισε σχετικά:

«Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό. Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και ποινικά κολάσιμη. Θα το συζητήσω το θέμα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League. Δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης επισήμανε:

«Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Αλεξίου, η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.