Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντόρτμουντ: Ενίσχυση στην άμυνα με Ρίερσον

Ντόρτμουντ: Ενίσχυση στην άμυνα με Ρίερσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2023 02:35
Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιούλιαν Ρίερσον, με τον διεθνή Νορβηγό μπακ-χαφ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Στα 5 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τόμας Μενιέ οδήγησε την Ντόρτμουντ να κινηθεί για την απόκτηση ακραίου οπισθοφύλακα και ο εκλεκτός είναι ο Γιούλιαν Ρίερσον,.

Οι Βεστφαλοί έδωσαν τα χέρια με την Ουνιόν Βερολίνου και έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή Νορβηγό μπακ-χαφ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 25χρονος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας και αποτελεί βασικό στέλεχος της Ουνιόν Βερολίνου που βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Αποχωρεί από τους πρωτευουσιάνους έχοντας συνολικά 79 συμμετοχές (2 γκολ, 3 ασίστ).

«Υπάρχουν μεγάλες αθλητικές προκλήσεις μπροστά μας, για τις οποίες χρειαζόμαστε αμυντική σταθερότητα. Ο Γιούλιαν Ρίερσον, είναι ένας έξυπνος και, με τη θετική έννοια, πολύ επιθετικός αμυντικός παίκτης. Μας αρέσει πολύ το προφίλ του, ο χαρακτήρας του και η επιθυμία του να φεύγει από το γήπεδο ως νικητής πάση θυσία. Συν τοις άλλοις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην τετράδα της άμυνας αλλά και σε τριάδα, κάτι που δίνει σε αυτόν και σε εμάς επιπλέον ευελιξία. Ανυπομονούμε για τον Γιούλιαν και χαιρόμαστε που καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής, Σεμπάστιαν Κεχλ.

Photo Credit: twitter.com/BVB


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.