Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Φέρνει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος και τον δίνει στον Λεβαδειακό»

Παναθηναϊκός: «Φέρνει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος και τον δίνει στον Λεβαδειακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2023 17:02
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πρώτου σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, τον οποίο θα δώσει δανεικό στον Λεβαδειακό όπως γράφει η έγκυρη aftonbladet.

Το «κανόνι» του σουηδικού πρωταθλήματος είναι έτοιμος να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης Aftonbladet.

Όπως αναφέρεται στο σουηδικό Μέσο, οι «πράσινοι» θα κάνουν δικό του τον 29χρονο σέντερ φορ της Χάκεν, ο οποίος την περσινή σεζόν σημείωσε 24 γκολ σε 31 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει τον Δεκέμβριο και σ’ αυτό υπάρχει ρήτρα ύψους 268 χιλ. ευρώ (3 εκατ. σουηδικές κορόνες).

Ωστόσο, o Σουηδός φορ δεν θα μείνει φέτος στον Παναθηναϊκό, όπου αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ για ακόμα έναν επιθετικό μετά τους Άντρατζ Σπόραρ και Φώτη Ιωαννίδη.. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι θα δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό.

Ο Γερεμέγεφ όπως γράφουν στη Σουηδία, έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες ώρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο 29χροονς μετράει συνολικά 74 γκολ και 26 ασίστ σε 148 συμμετοχές με τη φανέλα της Χάκεν σε τρεις θητείες (2014-16, 2018-19, 2021). Το 2020 είχε αγωνιστεί δανεικός στην ολλανδική Τβέντε, σημειώνοντας 1 γκολ σε 10 παιχνίδια, ενώ τη σεζόν 2019-20 είχε περάσει από την γερμανική Ντιναμό Δρέσδης, μετρώντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 24 παιχνίδια. Πρόκειται για υψηλόσωμο σέντερ φορ (1,92) ο οποίος έχει και μία συμμετοχή στην Εθνική Σουηδίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.