Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η τιτανομαχία Μέσι-Ρονάλντο είχε γκολ και θέαμα (video)

Η τιτανομαχία Μέσι-Ρονάλντο είχε γκολ και θέαμα (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/1/2023 21:28
Στην 37η και ενδεχομένως τελευταία συνάντηση του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, νικητής ήταν ο πρώτος, με την Παρί Σεν Ζερμέν να επικρατεί με 5-4 της μικτής Αλ Νασρ/Αλ Χιλάλ σε λαμπερό φιλικό παιχνίδι στην Σαουδική Αραβία. Άνοιξε το σκορ ο Αργεντινός, απάντησε με δύο γκολ ο Πορτογάλος.

Σ’ ένα φιλικό που συγκρούστηκαν δύο εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 5-4 της μεικτής Αλ Νασρ/Αλ Χιλάλ στην Σαουδική Αραβία, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν την αποθέωση.

Ήταν ένα φιλικό γεμάτο αστέρες αλλά όλα τα φώτα έπεφταν φυσικά στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι για 37η και ίσως τελευταία φορά στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αφού μόλις στο 3’ ο Μέσι άνοιξε το σκορ ύστερα από ασίστ του Νεϊμάρ. Ο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι και στο 34’ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Νάβας. Ήταν το πρώτο «siu» στη Σαουδική Αραβία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό και παρότι η Παρί έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 40’ λόγω αποβολής του Μπερνάτ, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 43’ με τον Μαρκίνιος έπειτα από ασίστ του Εμπαπέ. Στο 45+3’ ο Νεϊμάρ αστόχησε από την άσπρη βούλα και στο 45+6’ ο Ρονάλντο έκανε το 2-2 για λογαριασμό των Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ.

Ο πρώην συμπαίκτης του στην Ρεάλ, Ράμος επανάφερε το προβάδισμα της Παρί στο 53’ αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Γιανγκ Χιουν-Σου «έγραψε» το 3-3. Η Παρί δεν πτοήθηκε, με τον Εμπαπέ να κάνει το 4-3 στο 60’ και κάπου εκεί Μέσι και Ρονάλντο αποχώρησαν από το ματς εν μέσω αποθέωσης.

Ο Εκιτικέ έκανε το 5-3 για την Παρί στο 78’ ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Ταλίσκα διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

ΑΛ ΝΑΣΡ / ΑΛ ΧΙΛΑΛ: Αλ Οβάις, Αλ Γκανάμ (46' Αλί Λατζαμί), Αλ Μπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Καϊμπαρί, Γκουστάβο (85' Οταΐφ), Μαρτίνες (61' Καρίγιο), Μαρέγκα (46' Ταλίσκα), Ρονάλντο, Αλ Νταουσαρί (85' Αλ Νατζί)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας (62' Ντοναρούμα), Χακιμί (62' Πεμπελέ), Μαρκίνιος (46' Ντανίλο), Ράμος (62' Μπιτσιαμπού), Μπερνάτ, Ρουίθ (64' Μέντες), Σολέρ (66' Γκαρμπί), Σάντσες (46' Βιτίνια, 85' Καρί), Νεϊμάρ (62' Ζαΐρ Εμερί), Μέσι (62' Χουσνί), Εμπαπέ (62' Εκιτικέ)

Το γκολ του Μέσι:




Τα γκολ του Ρονάλντο:






Η αγκαλιά Ρονάλντο-Ράμος:




Τα highlihgts:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις