Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ: «Έκλεισε» Γουντ για την επίθεση, πάει και για τερματοφύλακα

Νότιγχαμ: «Έκλεισε» Γουντ για την επίθεση, πάει και για τερματοφύλακα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2023 03:39
Η Νότιγχαμ ήρθε σε συμφωνία με την Νιούκαστλ για την απόκτηση του Ν. Ζηλανδού επιθετικού Κρις Γουντ με τη μορφή δανεισμού συν υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Πάει και για τερματοφύλακα.

Μετά τους Γκουστάβο Σκάρπα και Ντανίλο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή. Όπως αποκαλύπτουν The Athletic και Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Νιούκαστλ για την απόκτηση του Κρις Γουντ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού συν υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό αυτής ενώ κάποια Μέσα υποστηρίζουν ότι η οψιόν αγοράς θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν επιτευχθούν ορισμένοι στόχοι.

Ο 31χρονος υψηλόσωμος (1,91μ) Ν. Ζηλανδός επιθετικός, αποκτήθηκε από την Νιούκαστλ πριν ένα χρόνο έναντι 25 εκατ. λιρών από την Μπέρνλι και βοήθησε τις «καρακάξες» στη μάχη της ομάδας για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο τη φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί σε τρίτη επιλογή, πίσω από τους Κάλουμ Γουίλσον και Αλεξάντερ Ίσακ, μετρώντας μεν 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2 γκολ) αλλά μόλις τέσσερις στο αρχικό σχήμα.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η κίνηση της Νότιγχαμ έρχεται μετά τον τραυματισμό του επιθετικού Ταιβό Αβονίγι ο οποίος θα μείνει στα πιτς για επτά έως οχτώ εβδομάδες.

Επόμενη κίνηση της Νότιγχαμ αναμένεται να είναι αυτή του γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του Ντιν Χέντερσον που θα τον αφήσει εκτός για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο διεθνής Κροάτης γκολκίπερ Ντομινίκ Λιβάκοβιτς είναι ο πρώτος της λίστας, ενώ το The Athletic έγραψε ότι στην ομάδα εξετάζουν και την περίπτωση του Κέιλορ Νάβας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.