Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός-Λαμία 0-0: Η ισοπαλία δεν βόλεψε κανέναν

Λεβαδειακός-Λαμία 0-0: Η ισοπαλία δεν βόλεψε κανέναν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/1/2023 18:53
Ο Λεβαδειακός και η Λαμία έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, θέλησαν να πάρουν την πρωτοβουλία και είχαν τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το σκηνικό άλλαξε, η Λαμία προσπάθησε να πιέσει αλλά χωρίς να βρει το γκολ. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι βέβαια την είχε ο Λεβαδειακός όταν στο 66' ο Λούα Λούα είδε τον Σαράνοφ μαζί με το δοκάρι να του στερούν το γκολ.

Ο Λεβαδειακός έτσι μπορεί να έμεινε πάνω από την αντίπαλο του στη βαθμολογία έφτασε τους 13 βαθμούς αλλά δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση που οδηγεί στην 2η κατηγορία, αύξησε μεν τη διαφορά από τον τελευταίο Ιωνικό στους τέσσερις πόντους

Ισορροπημένο ημίχρονο, μικρή υπεροχή ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε με μεγαλύτερη όρεξη στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία. Απείλησε αρχικά με ένα σουτ του Τορό στο 13' που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Σαράνοφ αλλά δύο λεπτά ήταν η σειρά της Λαμίας να κάνει την πρώτη της τελική προσπάθεια με ένα σουτ του Μπεχαράνο.

Ο Τορό ήταν ιδιαίτερα κινητικός για τους γηπεδούχους και είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 27' αλλά η προσπάθεια του κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, για να έρθει όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Ρόμανιτς να «αγγίξει» το γκολ για τη Λαμία, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε τρομερό ρυθμό αλλά οι δύο ομάδες δημιουργούσαν φάσεις και στο 36' ο Σαράνοφ κράτησε όρθια την ομάδα του με την επέμβαση του στην κεφαλιά του Βινίσους.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Λαμία κυκλοφόρησε την μπάλα, με τον Ρόμανιτς να δίνει την μπάλα στον Αμπάντα αλλά αυτός δεν μπόρεσε να βρει στόχο από καλή θέση.

Μπήκε δυνατά η Λαμία, δοκάρι ο Λεβαδειακός

Στο δεύτερο μέρος οι Φθιωτοί προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στην αρχή τα κατάφεραν. Πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 61' απείλησαν με τον Τσιλούλη που βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπειτα από σέντρα του Απάντα αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από την εστία του Στογιάνοβιτς.

Πέντε λεπτά μετά όμως ήταν ο Λεβαδειακός αυτός που άγγιξε το γκολ όταν ο Λουά Λούα έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Σαράνοφ με τη βοήθεια και του δοκαριού του έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ρυθμός ήταν καλύτερος στην επανάληψη, στο 76΄ο Τζημόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά και η φάση πέρασε για τον Λεβαδειακό.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο στο μυαλό τους να μην ηττηθούν παρά να ρισκάρουν για ένα γκολ, ειδικά η Λαμία δεν προσπάθησε καν να βγει μπροστά αλλά κράτησε μακριά από την εστία της τους παίκτες του Λεβαδειακού.

Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με το 0-0 να μην αφήνει κυρίως ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που πίεσαν περισσότερο.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Βινίσιους, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Βρακάς, Νίκας, Μεχία (56' Νταμπό), Παναγιώτου, Μουτίνιο, Δούμτσιος (90' Σακό), Τορό (60' Λούα Λούα)

Λαμία (Παντελίδης): Σαράνοφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Νούνιες (76' Τζανδάρης), Τσιλούλης (84' Μαρτίνεθ), Ρόμανιτς (84' Ντε Βινσέντι, Βέργος, (65' Μανούσος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.