Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Εθνική Πολωνίας ο Σάντος

Στην Εθνική Πολωνίας ο Σάντος

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/1/2023 15:46
Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα και να ανακοινωθεί το μεσημέρι της Τρίτης (24/1), με βάση τα όσα αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός μπήκε ξαφνικά στην κούρσα για τη διαδοχή του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς. Το μεγάλο φαβορί μάλιστα ήταν ο συμπατριώτης του Πάουλο Μπέντο ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Νότιας Κορέας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Οι δύο Ίβηρες φαίνεται ότι έδωσαν τη «μάχη» τους και ο Σάντος βγήκε νικητής, βρίσκοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Τσέζαρι Κούλεσκα μ' ένα αινιγματικό μήνυμα γνωστοποίησε ότι την Τρίτη (24/1) θα γίνει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί ο νέος προπονητής της εθνικής Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Η επιλογή δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι με τον νέο προπονητή θα ζήσουμε πολλές όμορφες στιγμές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.