Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Αμπερντίν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 6ης κατηγορίας! (video)

Η Αμπερντίν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 6ης κατηγορίας! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2023 00:14
Η Ντάρβελ της 6ης κατηγορίας κέρδισε με 1-0 την Αμπερντίν και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Σκωτίας πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στη διοργάνωση.

Έκπληξη μεγατόνων στο Κύπελλο Σκωτίας, καθώς η Αμπερντίν αποκλείστηκε από την άσημη Ντάρβελ η οποία αγωνίζεται στην 6η κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας!

Η ερασιτεχνική ομάδα, που πρωπορεύεται στην Δυτική Σκωτσέζικη Φούτμπολ Λιγκ, πρωτάθλημα 6ης κατηγορίας, πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζόρνταν Κιλπάτρικ αφήνοντας εκτός συνέχειας την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Σκωτίας, Αμπερντίν.

Μάλιστα στους «16» η Ντάρβελ απέφυγε τα μεγαθύρια και θα αναμετρηθεί με την Φόλκερκ της 3ης κατηγορίας, η οποία βέβαια αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πάνω από την ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ντάρβελ είναι μια μικρή πόλη 3900 κατοίκων στο Ανατολικό Άιρσαϊρ της Σκωτίας. Είναι γνωστό για τον τόπο γέννησης του Αλεξάντερ Φλέμινγκ, ο οποίος ανακάλυψε την πενικιλίνη.

Μετά την ιστορική νίκη, ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο twitter ζήτησε να μείνει κλειστό αύριο το σχολείο της πόλης ώστε οι κάτοικοι να γιορτάσουν την μεγάλη πρόκριση!






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.