Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντανζούμα: Είχε περάσει ιατρικά για την Έβερτον αλλά θα υπογράψει στην Τότεναμ!

Ντανζούμα: Είχε περάσει ιατρικά για την Έβερτον αλλά θα υπογράψει στην Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2023 19:17
Η Τότεναμ κινήθηκε γρήγορα και «άρπαξε» τον Αρναούτ Ντανζούμα από τα χέρια της Έβερτον, αποκτώντας τον Ολλανδό επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Βιγιαρεάλ παρότι αυτός είχε ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «ζαχαρωτών».

Απίθανη εξέλιξη με τη μεταγραφή του Αρναούτ Ντανζούμα, ο οποίος αν και θεωρούνταν «κλεισμένος» από την Έβερτον, εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ!

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να «κλέψουν» τον Ολλανδό επιθετικό, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για τον εξάμηνο δανεισμό του. Την ίδια συμφωνία είχε κλείσει και η Έβερτον και ο 25χρονος είχε ήδη περάσει από ιατρικά τεστ την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο η προοπτική της Τότεναμ ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρουσα και εν τέλει ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Λονδίνο για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε δώσει συνέντευξη στο Sky Sports λέγοντας ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει την Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τη φετινή σεζόν ο Ντανζούμα μετράει 6 γκολ σε 17 συμμετοχές με την Βιγιαρεάλ, ενώ πέρσι ολοκλήρωσε τη χρονιά με 16 γκολ σε 34 παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.