Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Πάντα τιμωρούμαστε όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες» (video)

Λουτσέσκου: «Πάντα τιμωρούμαστε όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/1/2023 22:31
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο ενώ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία όπου σύμφωνα με τον ίδιο επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των «πρασίνων» και πως κάτι τέτοιο συμβαίνει πάντα όταν η ομάδα του παίζει με αθηναϊκούς συλλόγους.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV μετά την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet:

«Ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οι δύο προηγούμενες νίκες μεγάλωσαν τη δίψα του Παναθηναϊκού να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Όμως οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια νοοτροπία. Πάλεψαν σε κάθε φάση. Δεν είναι εύκολο μετά από δύο τέτοιες νίκες να έρχεσαι τρεις μέρες μετά συγκεντρωμένος, να αντιδράς έτσι, να βγάζει τέτοια αποφασιστικότητα για να προκριθείς.

Πρέπει να σταθώ όμως σε κάτι. Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τη διαιτησία, όπως γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες. Όλοι την ώρα τιμωρούμαστε. Η αποβολή του Κουρμπέλη σήμερα ήταν ξεκάθαρη και το παιχνίδι θα είχε τελειώσει πολύ πιο εύκολα.

Δεν τιμωρήθηκε καμία προσπάθειά τους που πήγαινε παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Έπρεπε να υπήρχαν περισσότερες κίτρινες κάρτες, αλλά αυτό δε συνέβαινε. Ένιωθες μέσα στο γήπεδο ότι όσο και να κλωτσούσαν δεν θα υπήρχε θέμα. Αυτό τους έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να τονίσω ότι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου ήταν πραγματικά φοβερή
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.