Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ, Κόνιασπορ για Μπουχαλάκη

Ολυμπιακός: Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ, Κόνιασπορ για Μπουχαλάκη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/1/2023 15:39
Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φτάνει προς το τέλος της, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δέχεται κρούσεις για παίκτες της ομάδας.

Η Μονπελιέ, που έδειξε ενδιαφέρον και γι τον Πάπε Αμπού Σισέ αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση στην πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ που της έγινε, φέραι πως επανέρχεται για την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η έλευση του Ραμόν και η παραμονή -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- του Μαρσέλο στο ρόστερ έχουν προκαλέσει συνωστισμό στην θέση του αριστερού μπακ και εκεί ποντάρουν οι Γάλλοι για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος απασχόλησε έντονα και την Μπολόνια το προηγούμενο διάστημα, αλλά έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας πραγματοποιήσει φέτος 30 εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και για τον Αδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος φέτος έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα και έχει πραγμτοποιήσει μόλις 14 εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν, ανέφερε σε σημερινή (27/1) του ανάρτηση πως η Κόνιασπορ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου μέσου, που έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως το 2024 και είναι εκ των αρχηγών της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.