Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέτε ο πρώτος Βραζιλιάνος στην ιστορία της Λέστερ!

Τέτε ο πρώτος Βραζιλιάνος στην ιστορία της Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2023 19:31
Η Λέστερ απέκτησε τον Τέτε από την Σαχτάρ, με τον 22χρονο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο έως το φινάλε της σεζόν και να γίνεται ο πρώτος Βραζιλιάνος στην ιστορία των «αλεπούδων».

Δεύτερη μεταγραφική προσθήκη για την Λέστερ στη χειμερινή περίοδο, καθώς μετά τον 20χρονο Δανό μπακ Βίκτορ Κρίστιανσεν, οι «αλεπούδες» απέκτησαν και τον Τέτε. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ συμφώνησε να αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα για έξι μήνες, με την Λέστερ να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως η FIFA είχε αναστείλει το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο 22χρονος αγωνίζονταν στο πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Λυών και με μια αποζημίωση η αγγλική ομάδα απέκτησε τον παίκτη έως το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές τι θα συμβεί τελικά με το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ, καθώς η FIFA αναμένεται να επανεκτιμήσει τους κανόνες σχετικά με τους ουκρανικούς συλλόγους το καλοκαίρι.

Ο Τέτε σημείωσε έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 19 παιχνίδια με την Λυών τη φετινή σεζόν και θα ενισχύσει την Λέστερ στη μάχη της για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Αξιοσημείωτο ότι γίνεται ο πρώτος Βραζιλιάνος που θα αγωνιστεί με τις «αλεπούδες» στα 139 χρόνια του συλλόγου!

Η Λέστερ δεν μένει εκεί, αφού σύμφωνα με το The Athletic, κυνηγά και την περίπτωση του Τζακ Χάρισον, προσφέροντας στην Λέστερ το ποσό των 20 εκατ. λιρών για τον 26χρονο Άγγλο εξτρέμ.

Photo Credit: lcfc.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.