Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Δανεικός στην Ντεν Χάαγκ ο Στέφενς, κοντά στην επιστροφή του ο Λουίς Φελίπε

ΟΦΗ: Δανεικός στην Ντεν Χάαγκ ο Στέφενς, κοντά στην επιστροφή του ο Λουίς Φελίπε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/1/2023 18:38
Κινητικότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του ΟΦΗ με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν τον δανεισμό του γκολκίπερ Σόνι Στέφενς στην ολλανδική Ντεν Χάαγκ την ώρα που η «Record» κάνει λόγο για επιστροφή του Λουίς Φελίπε!

Αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως βασικός τερματοφύλακας, ο Σόνι Στέφενς δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, μετά από μόλις επτά αγώνες.

Πλέον, ο Ολλανδός γκολκίπερ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού ο σύλλογος του Ηρακλείου συμφώνησε να τον παραχωρήσει ως δανεικό στη Ντεν Χάαγκ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Η συμφωνία ανακοινώθηκε από τις δύο ομάδες και έχει ισχύ ως το τέλος της χρονιάς, χωρίς να διευκρινίζεται αν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς. Σημειώνεται ότι ο Στέφενς έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και για την περίοδο 2023-24.

Από εκεί και πέρα ένας παλιό και ιδιαίτερα ποιοτικό γνώριμος αναμένεται να φορέσει πα΄λι την φανέλα της ομάδας! Ο Λουίς Φελίπε αναμένεται τις επόμενες ώρες να φθάσει στο Ηράκλειο για να παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όταν και θα εκπνεύσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Πορτογαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.