Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Χουάνπι ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Χουάνπι ο Παναιτωλικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2023 15:51
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάνπι, με τον διεθνή Βενεζουελάνο επιθετικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες.

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Χουάνπι. Ο διεθνής Βενεζουελάνος επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο στους Αγρινιώτες και ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο.

Την περσινή σεζόν ο 29χρονος είχε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 16 παιχνίδια με την Καράκας στην Βενεζουέλα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Μάλαγα και Ουέσκα στην Λα Λίγκα, μετρώντας 86 συμμετοχές (8 γκολ, 6 ασίστ). Είναι επίσης 27 φορές διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας, σημειώνοντας ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επετεύχθη συμφωνία με τον Juan Pablo Añor Acosta, γνωστό ως Juanpi, για την ένταξή του στην ομάδα.
Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1994 στο Καράκας, στη Βενεζουέλα, έχει ύψος 1,76μ και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Juanpi εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Málaga CF το 2009, σε ηλικία 15 ετών. Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, στη La Liga στις 29 Αυγούστου 2014 ενώ συνολικά έχει 86 παιχνίδια στην Primera Division.

Έχει 27 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Βενεζουέλας.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Segunda Division, στη Huesca και στην Al-Ain FC στην Επαγγελματική Λίγκα της Σαουδικής Αραβίας. Επέστρεψε στην Caracas FC, όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από τη Málaga CF, στις 27 Ιουνίου 2022.

Bienvenido Juanpi!»

Photo Credit: panetolikos.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.