Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/2/2023 02:04
Οι μάχες ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι (18.30) και της Ίντερ απέναντι στη Μίλαν (21:45) κλέβουν την παράσταση σε Premier League και Serie A την Κυριακή (05/02).

Οι «spurs» εξακολουθούν να παλεύουν για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν καθοριστικό βήμα επιστρέφοντας στις νίκες με το «διπλό» επί της Φούλαμ (1-0). Μεσοβδόμαδα ο Αντόνιο Κόντε είδε τους παίκτες του να «ξεμουδιάζουν» και να παίρνουν τη νίκη κόντρα στην Πρέστον (3-0), που τους χάρισε την πρόκριση στους «16» του FA Cup. Για τους «πολίτες» η νίκη κόντρα στην Τότεναμ (4-2) πριν από δύο εβδομάδες για τον πρώτο γύρο δείχνει να αποτελεί το ξεκίνημα για την αντεπίθεση. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα εξακολουθεί να είναι ζωντανή στη μάχη του τίτλου και μπαίνει σε μία κρίσιμη σειρά αγώνων μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες. Η τελευταία μάλιστα ήρθε κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ για το Κύπελλο. Οι «πολίτες» επικράτησαν 1-0, πέρασαν στους «16» και έκαναν ζημιά και στην ψυχολογία του μεγάλου αντίπαλου.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1:4.35 X:4.05 2:1.78


Η Ίντερ καλείται να κάνει καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στο επόμενο Champions League. «Καίγεται» για τη νίκη, η οποία θα την κρατήσει έστω και με λιγοστές ελπίδες στη μάχη του τίτλου. Το «διπλό» επί της Κρεμονέζε (2-1) αλλά και η μεγάλη πρόκριση στο Coppa Italia επί της Αταλάντα (1-0) άλλαξαν το κλίμα στις τάξεις των «νερατζούρι» που πηγαίνουν στο ντέρμπι της πόλης με καλύτερη ψυχολογία απ’ την αντίπαλό τους.

Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Έχασε το Σούπερ Καπ απ’ την Ίντερ (3-0) και από τότε ξεκίνησε… η ελεύθερη πτώση. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές γνώρισε ντροπιαστικές ήττες από Λάτσιο (4-0) και Σασουόλο (2-5). Οι «ροσονέρι» ψάχνουν τον τρόπο να σηκώσουν κεφάλι και το ντέρμπι στο «Μεάτσα» αποτελεί ιδανική ευκαιρία. Στη βαθμολογία, έχοντας μείνει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2), τέθηκαν εκτός της διεκδίκησης του τίτλου και παλεύουν να κρατηθούν στις θέσεις του Champions League.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.