Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν και Μέσι ξεκίνησαν τις επαφές για ανανέωση της συνεργασίας τους

Παρί Σεν Ζερμέν και Μέσι ξεκίνησαν τις επαφές για ανανέωση της συνεργασίας τους

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
5/2/2023 15:20
Από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει πλέον επίσημη παραδοχή που συζητά με τον Λιονέλ Μέσι για ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, «συζητά αυτήν τη στιγμή» την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λιονέλ Μέσι, το συμβόλαιο του οποίου, λήγει τον προσεχή Ιούνιο, όπως επιβεβαίωσε ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Κάμπος.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν το κρύβω. Θα ήθελα να τον έχω σε αυτό το σχέδιο, για να συνεχίσει μαζί μας. Θα χαιρόμουν εάν συνεχίσει, αλλά αυτήν την στιγμή, μιλάμε για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο και να συνεχίσουμε να έχουμε τον Λέο Μέσι μαζί μας», δήλωσε ο Πορτογάλος παράγοντας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Telefoot», που μεταδόθηκε την Κυριακή από το γαλλικό κανάλι TF1 και πρόσθεσε:

Στα 35 του, ο Αργεντινός επτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», καλείται να αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, στα γήπεδα του Κατάρ, με τα σενάρια να τον έχουν παρουσιάσει από μία... ανάσα μέχρι την ανανέωση ως το 2025 με την Παρί, έως και έτοιμο να αναχωρήσει για άλλες -άγνωστες- πολιτείες, με τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.