Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο (video)

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2023 21:58
Παναιτωλικός και Αστέρας «κόλλησαν» στο 0-0 στο Αγρίνιο, επιβεβαιώνοντας την παράδοση τους στις ισοπαλίες, με το αποτέλεσμα να μην ευνοεί κανέναν εκ των δύο.

Σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν ισόπαλοι 0-0 στο Αγρίνιο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Ήταν η έβδομη σερί ισοπαλία των δύο ομάδων σ’ αυτό το γήπεδο, με τους Αρκάδες να επεκτείνουν σε 16 παιχνίδια το αήττητο σερί τους κόντρα στους Αγρινιώτες ανεξαρτήτως έδρας (6-10-0).

Το αποτέλεσμα δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο, αφού ο Παναιτωλικός παρέμεινε μεν 8ος αλλά στο -5 από τον 6ο Βόλο με ματς περισσότερο, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 22, παρέμεινε στην 9η θέση και ουσιαστικά αποχαιρετάει όποια ελπίδα είχε για τα πλει-οφ.

Το ματς:


Παιχνίδι χωρίς μεγάλες συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός είχε ελαφρά υπεροχή στο ξεκίνημα και απείλησε πρώτος στο 12’, όταν μετά από στατική φάση, ο Ζοάο Πέδρο έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από την εστία.

Ο Αστέρας αμύνονταν αποτελεσματικά και στα τελευταία μέτρα του ημιχρόνου κέρδισε μετρα ψάχνοντας το γκολ. Αυτό θα μπορούσε να έρθει στο 44’ με πλασέ του Κρέσπι μέσα από την περιοχή αλλά ο Κοντογιάννης απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση του Παναιτωλικού με ένα σουτ του Κολοβού εντός περιοχής, το οποίο βρήκε πάνω στον Καρμόνα και η φάση χάθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε μία αναγκαστική αλλαγή. Ο Μάλης έδωσε τη θέση του στον Μάρτενσον μετατοπίζοντας τον Μλάντεν στα στόπερ, ενώ από την άλλη, ο Ριέρα αντικατέστησε τον Μπαρτόλο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου μέρους άνηκε στον Αστέρα. Στο 55’ μετά από κόρνερ, η άμυνα του Παναιτωλικού αδράνησε αλλά ο Καστάνο δεν έκανε καλό τελείωμα από τη μικρή περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το ματς κυλούσε χωρίς ρυθμό και η επόμενη αξιόλογη στιγμή ήρθε στο 72’, με τον Κρέσπι να επιχειρεί γυριστό, αλλά δεν το έπιασε καλά και ο Κοντογιάννης μπλόκαρε. Ο Παναιτωλικός είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία στο 74’ όταν μετά από κόντρες, ο Ζοάο Πέδρο βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειες τους, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις στα εναπομείναντα λεπτά και το 0-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.