Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρυπίδης σε παίκτες: «Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας, να αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Καρυπίδης σε παίκτες: «Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας, να αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/2/2023 14:22
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης μίλησε με σκληρά λόγια στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά και από την ήττα από τον Ιωνικό ενώ αποκάλυψε και την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση στη Νίκαια, «έτριξε» τα δόντια των ποδοσφαιριστών του και επισήμανε πως ο Τόλης Τερζής θα είναι ο νέος προπονητής μέχρι να υπάρχουν άλλες εξελίξεις.

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας» τους είπε. Δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπατζετ του Ιωνικού. Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουν με πάθος, τα δίνουν όλα. Σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Οποίος δεν έχει καταλάβει που βρίσκετε ή δεν θέλει να καταλάβει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρ;oνια συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν με ενδιαφέρει το πως, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου.

Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο, μη δω ξανά αδιάφορο παίκτη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.