Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός με live streaming*

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός με live streaming*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/2/2023 15:49
Ο Ολυμπιακός καλπάζει και η Άλμπα αποτελεί το επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Βερολίνο την Τετάρτη (21:00), στο πλαίσιο της της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague!

O πρωτοπόρος της κατάταξης δοκιμάζεται στην «Mercedes Benz Arena» απέναντι στην ουραγό γερμανική ομάδα. Ο στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι να συνεχιστεί το εξαιρετικό σερί που τους έχει οδηγήσει στην κορυφή, όπου είναι ισόβαθμοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16-7).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οι δύο τελευταίες στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας» ήταν εμφατικές, με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (93-73) και την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές στο ΣΕΦ (76-70), παρά την κομβική απουσία του Κώστα Σλούκα.Ο ηγέτης της «ερυθρόλευκης» περιφέρειας θα λείψει και από το παιχνίδι στη Γερμανία, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει ανεπηρέαστη την πορεία της. Θέλει να «χτίσει» στις μεγάλες νίκες που έχει κάνει και να διασφαλίσει την παραμονή στην πρώτη θέση, έχοντας ως όπλο τη συνέπειά της στους αγώνες μακριά από το ΣΕΦ. Σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά 7 νίκες και μόνο η Ρεάλ μετρά περισσότερα «διπλά» (8).

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 1(+5.5): 1.91 2(-5.5):1.90


Από την πλευρά της η Άλμπα διανύει αντίθετη πορεία, αφού μετά την εντυπωσιακή της εκκίνηση (3-0), πλέον έχει ρεκόρ 6-17, δύο νίκες πίσω από τη 17η Βιλερμπάν (8-15).
Το επιμέρους ρεκόρ στο Βερολίνο για την ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ είναι 4 νίκες, 8 ήττες. Στα τελευταία τρία παιχνίδια στην «Mercedes Benz Arena» μετρά ισάριθμες ήττες, με Ρεάλ (77-84), Βαλένθια (88-94) και Μονακό (84-102), ενώ τελευταία επιτυχία ήταν το 83-63 εις βάρος της Ολίμπια Μιλάνο (10/1).

Στον πρώτο γύρο η επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική ήταν εύκολη υπόθεση (86-76), χάρη στους 24 πόντους του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και τους 19 του Κώστα Παπανικολάου.

Όσο για την προϊστορία του Ολυμπιακού επί γερμανικού εδάφους απέναντι στην Άλμπα από το 2000 κι έπειτα είναι άκρως θετική (4 νίκες, 1 ήττα), με τη μοναδική αποτυχία να είναι την περσινή σεζόν, όπου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει (90-75).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.