Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαψεύδουν για Αντσελότι οι Βραζιλιάνοι

Διαψεύδουν για Αντσελότι οι Βραζιλιάνοι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/2/2023 19:05
Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα του ESPN που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι για να γίνει ο τελευταίος ο διάδοχος του Τίτε στη «Σελεσάο».

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ισπανία ρώτησαν τον πολύπειρο τεχνικό κι εκείνος απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο ήρθε η κατηγορηματική διάψευση από τους Βραζιλιάνους.

Βέβαια ουδείς ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ, καθώς στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές διαψεύσεις και στη συνέχεια έχουν υπάρξει συμφωνίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βραζιλιάνων:

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ενημερώνει ότι η είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Παρασκευή (10/02) ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Κάρλο Αντσελότι, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας είναι αβάσιμη.

Ο πρόεδρος Εντνάλνο Ροντρίγκες επιμένει στις δηλώσεις που είχε κάνει την περασμένη Τετάρτη, μετά την κλήρωση των αγώνων για το Κύπελλο Βραζιλίας.

Τότε, ο αξιωματούχος απέκλεισε εικασίες, λέγοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με διαφάνεια και ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή».


:600

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.