Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουρκία: Αποχώρησαν από το πρωτάθλημα Χατάισπορ και Γκαζιάντεπ

Τουρκία: Αποχώρησαν από το πρωτάθλημα Χατάισπορ και Γκαζιάντεπ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/2/2023 16:03
Η Γκαζιαντέπ ανακοίνωσε σήμερα (12/2) πως αποχωρεί από την συνέχεια του τουρκικού πρωταθλήματος καθώς η περιοχή στην οποία εδρεύει έχει πληγεί ιδιαιτέρως από τον φονικό σεισμό.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε τα βήματα της γειτόνισσας Χατάισπορ, που είχε πράξει ανάλογα προ τριών ημερών, αφού δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να αγωνίζεται φέτος. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της τουρκικής λίγκας Αλί Κοτς και επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, τονίζοντας πως όταν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με 17 ομάδες, με τις δύο ομάδες που αποχώρησαν όμως να μην υποβιβάζονται.

Υπενθυμίζουμε πως η σεζόν έχει διακοπεί προς στιγμήν, ενώ η μεταγραφική περίοδος έχει πάρει παράταση 10 ημερών.

Με την Τουρκία να συνεχίζει να μετράει τις πληγές της, οι ομάδες που έχουν αποχωρήσει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχουν ήδη φτάσει τις 8, αφού πέραν των Χατάισπορ και Γκαζιαντέπ, οι Μαλάτιασπορ, Ντιγιάρμπακιρσπορ, Αντάνασπορ, Αντιγιαμάν, Νίγντε Αναντολού και Μαλάτια Αργκούβανσπορ ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο.

Άξιο αναφοράς πως η Άντανα Ντεμίρσπορ θα συνεχίσει την φετινή της πορεία καθώς μετακόμισε στην Αττάλεια όπου και θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.