Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεκτικό επεισόδιο Νεϊμάρ και Μαρκίνιος με τον Κάμπος στα αποδυτήρια μετά τη νέα ήττα της Παρί

Λεκτικό επεισόδιο Νεϊμάρ και Μαρκίνιος με τον Κάμπος στα αποδυτήρια μετά τη νέα ήττα της Παρί

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/2/2023 19:10
Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από την Μονακό καθώς προκλήθηκε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των Νεϊμάρ, Μαρκίνιος και του αθλητικού συμβούλου, Λουίς Κάμπος.

Τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γαλλίας από την Μαρσέιγ, η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μονακό και έφτασε ήδη τις τέσσερις ήττες μέσα στο 2023. Όπως αναφέρει η L’Equipe, το κλίμα μόνο ήρεμο δεν ήταν στους Παριζιάνους μετά το φινάλε του αγώνα στο Πριγκιπάτο.

Συγκεκριμένα η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ ήταν ιδιαίτερα νευρικός και παραπονιόταν, κυρίως στον Πορτογάλο συμπαίκτη Βιτίνια (22), ότι δεν λάμβανε την μπάλα στις σωστές περιοχές ή στο σωστό χρόνο. Ο Νεϊμάρ επέκρινε επίσης τον επιθετικό Εκιτίκε για την μη σωστή λήψη αποφάσεων στο παιχνίδι.

Η ένταση έφτασε στα ύψη στα αποδυτήρια μετά το φινάλε. Ο αθλητικός σύμβουλος Λουίς Κάμπος, εξοργισμένος από την κακή εμφάνιση της Παρί έκανε επίπληξη κατακεραυνώνοντας τις ντροπιαστικές συμπεριφορές τους και την «έλλειψη επιθετικότητάς τους». Ωστόσο τα λόγια του Κάμπος προκάλεσαν την αντίδραση των Βραζιλιάνων Νεϊμάρ και Μαρκίνιος οι οποίοι απάντησαν, υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν ήταν το πρόβλημα της ομάδας στο παιχνίδι. Φέρεται ότι ακολούθησαν έντονοι διάλογοι μεταξύ των δύο πλευρών και αρκετά μέλη της ομάδας παρακολουθούσαν έκπληκτοι. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.