Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Κεκλεισμένων των θυρών το Σέριφ - Παρτιζάν υπό των φόβο ρωσικής συνωμοσίας!

Κόνφερενς Λιγκ: Κεκλεισμένων των θυρών το Σέριφ - Παρτιζάν υπό των φόβο ρωσικής συνωμοσίας!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/2/2023 20:37
Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί η πρώτην αναμέτρηση μεταξύ Σέριφ Τόρασπολ και Παρτιζάν Βελιγραδίου στην Μολδαβία για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη (16/2).

Η Μολδαβία απαγόρευσε σε φιλάθλους να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου εναντίον σερβικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, μια ημέρα αφότου η πρόεδρος της Μολδαβίας προειδοποίησε ότι σαμποτέρ από τη Σερβία μπορεί να είναι μέρος μιας υποτιθέμενης συνωμοσίας του Κρεμλίνου για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μολδαβίας ανακοίνωσε ότι «ενημερώθηκε από τις αρχές της Δημοκρατίας της Μολδαβίας για την αδυναμία» να επιτραπεί στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου στο Κισινάου, μεταξύ της Σερίφ Τιρασπόρ και της Παρτιζάν του Βελιγραδίου.

Η ομοσπονδία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι θα επιτρέψει στους φιλάθλους τα χρήματα για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν, αλλά δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις.
«Ζητούμε συγγνώμη από τους φίλους του ποδοσφαίρου για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε», ανέφερε.

Η πρόεδρος της Μολδαβίας Μάια Σαντού κατηγόρησε τη Δευτέρα τη Ρωσία ότι σχεδιάζει πραξικόπημα για να ανατρέψει την κυβέρνηση της χώρας με τη βοήθεια πολιτών του Μαυροβουνίου, της Λευκορωσίας και της Σερβίας.

«Το σχέδιο της Ρωσίας στοχεύει να εκτροχιάσει την προσπάθεια της χώρας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να χρησιμοποιήσει τη στρατηγική της θέση που συνορεύει με την Ουκρανία στον πόλεμο εκεί», είπε η Σαντού.

Η συνοριακή αστυνομία της Μολδαβίας δήλωσε τη Δευτέρα ότι απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα σε 12 Σέρβους, αν και κανένας δεν συνελήφθη.

Ο πολιτικός Άντριαν Κεπτονάρ δήλωσε μάλιστα στην μολδαβική τηλεόραση, πάνω στο ζήτημα: «Στην αρχή, ήταν σχεδιασμένο να έρθουν Σέρβοι οπαδοί στην χώρα μας για το παιχνίδι. Χάρη στις πληροφορίες που μας δόθηκαν από την Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών, πολύ πριν μας μιλήσει ο Βολοντομίρ Ζελένσκι, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών επειδή έτσι ήθελαν οι Ρώσοι να βάλουν πράκτορες στην χώρα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.