Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακυρώθηκε η κορυφαία επίδοση στον κόσμο του Τεντόγλου λόγω... λάθους παπουτσιού - «Είμαι αηδιασμένος»

Ακυρώθηκε η κορυφαία επίδοση στον κόσμο του Τεντόγλου λόγω... λάθους παπουτσιού - «Είμαι αηδιασμένος»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/2/2023 13:12
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ακύρωσε την επίδοση του Μίλτου Τεντόγλου στο Τορούν, που ήταν η κορυφαία στον κόσμο μέχρι στιγμής φέτος, με αιτιολογία πως φορούσε τα λάθος παπούτσια!

Την περασμένη εβδομάδα ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε 8,40μ. σε μίτινγκ στο Τόρουν και ανέβηκε στο Νο.1 του κόσμου για το 2023. Ωστόσο ο Τεντόγλου φορούσε τα Adidas παπούτσια μήκους, την έκδοση Black Panther και το μοντέλο Ambition 2, που απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες μήκους!

Μετά τον αγώνα και αφού το αντιλήφθηκαν οι τεχνικοί, εξετάζοντας και σε φωτογραφίες τα παπούτσι του, ακύρωσαν την επίδοση με τον ίδιο να απαντά με οργισμένη και ειρωνική ανάρτηση στο Instagram λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν στις ομοσπονδίες άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από αθλητισμό. Δεν με ενδιαφέρει το 8,40, μπορώ να πηδήξω όσο μακριά θέλω, αλλά εν προκειμένω είμαι αηδιασμένος, αφού την άλλη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια σε άλλο χρώμα και βάσει κανονισμών θα είμαι νόμιμος. Οι ίδιοι κανονισμοί που θεωρούν πως είναι εντάξει να χάσεις τρία ντόπινγκ κοντρόλ...».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.