Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Μεδίνα, κοντά σε Kοσέλεφ

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Μεδίνα, κοντά σε Kοσέλεφ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/2/2023 13:59
Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τζέισον Μεδίνα ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Αλεξέι Κόσελεφ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ενισχύεται περαιτέρω καθώς απέκτησε και με τη βούλα των Τζέισον Μεδίνα. O 27χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Πάστο της Κολομβίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα.

Παράλληλα η Λαμία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Αλεξέι Κολέσεφ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιαπωνία με την Γιουμπίλο Ιβάτα. Ο Μολδαβός γκολκίπερ, διεθνής 25 φορές με τη χώρα του, έχει αγωνιστεί και στις Πολιτέκνικα Ιάσι, Φορτούνα Σιτάρντ, Σερίφ Τιρασπόλ, ΦΚ Τιρασπόλ, Σαξάν και Κουμπάν Κρασνοντάρ.

Η ανακοίνωση της Λαμίας για τον Μεδίνα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, Jeison Medina Escobar.

Ο 27χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Λεονές στην Κολομβία και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ισπανική Σαραγόσα. Μετά επέστρεψε στην πατρίδα του όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αμέρικα και Ντεπορτίβο Πάστο, όπως και στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ.

Στο ενεργητικό του έχει 33 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!»


Photo Credits:www.lamia1964.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.