Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ: Έμεινε στο Μιλάνο ο Κόντε λόγω θέματος υγείας, ο Στελίνι στον πάγκο μέχρι νεοτέρας

Τότεναμ: Έμεινε στο Μιλάνο ο Κόντε λόγω θέματος υγείας, ο Στελίνι στον πάγκο μέχρι νεοτέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2023 18:53
Ο Αντόνιο Κόντε παρέμεινε στην Ιταλία μετά την ήττα της Τότεναμ από την Μίλαν ώστε να αναρρώσει πλήρως μετά τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και έτσι δε θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για το λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ.

Πριν δύο εβδομάδες ο Αντόνιο Κόντε υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και έχασε το παιχνίδι της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι στις 5 Φεβρουαρίου, στο οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη με 1-0. Ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Λέστερ και Μίλαν για Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα, με τα «σπιρούνια» να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κόντε δεν ακολούθησε την αποστολή της Τότεναμ στο Λονδίνο αλλά έμεινε στο Μιλάνο προκειμένου να αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση. Όπως αναφέρει ο ίδιος με μήνυμα του στα social media:

«Δυστυχώς, υποτίμησα τη διαδικασία, η οποία δεν ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά μια ξαφνική και σοβαρή έκτακτη ανάγκη. Το σώμα μου πληρώνει την ανυπομονησία μου και τώρα αναγκάζω να σταματήσω μέχρι την πλήρη ανάρρωση μου. Όποιος με ξέρει, καταλαβαίνει τι βάρος είναι αυτό για μένα, αλλά είναι απαραίτητο».

Από την πλευρά της η Τότεναμ υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα και επιβεβαιώνει ότι ο βοηθός του Κόντε, Κρίστιαν Στελίνι θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου τεχνικού μέχρι νεοτέρας, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.