Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Λύνει το συμβόλαιο του ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Λύνει το συμβόλαιο του ο Μαρσέλο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/2/2023 22:55
Ο Ολυμπιακός και ο Μαρσέλο βρίσκονται πολύ κοντά στην κοινή λύσει του συμβολαίου τους και έτσι ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού η οποία τον καλύπτει σε όλους τους τομείς και έτσι ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό είναι προφανώς ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει καθώς εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ. Η άφιξη του το καλοκαίρι μπορεί να προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο αλλά η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με μία τέτοια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και όλα δείχνουν πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα λήξει φιλικά.

Νωρίτερα μάλιστα ο Μαρσέλο ανέβασε ένα story στο instagram στο οποίο δίνει ασίστ στον Ρονάλντο όταν αγωνιζόντουσαν και οι δύο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι φούντωσαν οι φήμες για μελλοντική κοινή τους συνύπαρξη στην Αλ Νασρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.