Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεύτερος στον κόσμο ο Γκιννής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι! (video)

Δεύτερος στον κόσμο ο Γκιννής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/2/2023 20:46
Ο Αλέξανδρος Γκιννής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο σλάλομ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι και έγραψε ξανά ιστορία για την Ελληνική Χιονοδρομία.

Πριν δύο εβδομάδες, ο Αλέξανδρος Γκιννης κατέκτησε τη 2η θέση στον αγώνα τεχνικής κατάβασης του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλπικού σκι στο Σαμονί της Γαλλίας φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο σ’ αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης. Την Κυριακή (19/2) ο 28χρονος σκιέρ έγραψε ξανά ιστορία με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στον αγώνα τεχνικής κατάβασης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του σκι αναδείχθηκε 2ος στον τελικό του σλάλομ με συνολικό χρόνο 1.39.70, δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Νορβηγό Χένρικ Κριστόφερσεν. Ο Ιταλός Αλεξ Βιτατζερ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γκιννής ειχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο μετά την πρώτη κατάβαση των αθλητών και την 12η επίδοση στην δεύτερη κατάβαση, αλλά συνολικά το άθροισμα τον ανέδειξε 2ο.

Μετά το τερματισμό ο Γκιννής φώναξε στην κάμερα «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο», ενώ στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Eurosport, λέγοντας: «Ναι, έγραψα ιστορία σήμερα, δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω, Οι τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν…ξέρετε, όταν είσαι παιδί έχεις όλα αυτά τα όνειρα και όταν πραγματοποιείται…μία από τις καλύτερες στιγμές είναι ότι έγραψα ιστορία για τη χώρα μου, αυτή είναι μία ολόκληρη και διαφορετική ιστορία», ενώ ευχαρίστηκε όλους όσους τον στήριξαν μετά τους πολλούς τραυματισμούς αφού έχει κάνει έξι επεμβάσεις στο γόνατο!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.