Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Σε τί ακριβώς μας είχε "διαβάσει" ο ΠΑΟΚ;»

Αλμέιδα: «Σε τί ακριβώς μας είχε "διαβάσει" ο ΠΑΟΚ;»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/2/2023 19:18
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το προσεχές εντός έδρα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην 24η αγωνιστική της Super League, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται περί «διαβάσματος» του παιχνιδιού της Ένωσης από τους αντιπάλους της πλέον.

Ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης μίλησε αναλυτικά για όσα έγιναν στην Τούμπα, τόνισε πως στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, ενώ απάντησε και στις αιτιάσεις ότι πλέον οι αντίπαλοι έχουν «διαβάσει» τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

«Πιστεύω, ότι στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές όση ανάλυση και να κάνεις, τα πράγματα μπορεί να μην βγουν. Δεν υπήρξε κάποια ενέργεια από τον αντίπαλο, που να δημιούργησε μια φάση επικίνδυνη για να σκοράρει, μέσω μεγάλης μπάλας από τον τερματοφύλακα» είπε ο Αλμέιδα και εξήγησε αναφορικά με το «διάβασμα» από τον αντίπαλο: «Έχω ακούσει αυτό το σχόλιο δύο - τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, ότι μας είχαν εντοπίσει, ότι μας είχαν «διαβάσει». Σε τι μας είχαν «διαβάσει»; Στο παιχνίδι, με βάση τη στατιστική, είχαμε μεγαλύτερο αριθμό πασών, μεγαλύτερο βαθμό αποτελεσματικότητας στις πάσες. Μέσω της πίεσης, καταφέραμε να οδηγήσουμε τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς να κάνουν μεγάλες μπαλιές. Επίσης, λόγω της πίεσης και ο τερματοφύλακας έπαιζε με μεγάλες μπαλιές. Και αν συγκρίνετε και τα προηγούμενα παιχνίδια, εμείς δεν αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού. Κάναμε κάτι παρόμοιο. Ο αντίπαλος σε αυτή την περίπτωση άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, γιατί συνήθως αναπτύσσονται με build up και το κάνουν καλά. Ο αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε παίζει καλό ποδόσφαιρο, το είπα και στον προπονητή του και το έχω δηλώσει κιόλας. Στο ποδόσφαιρο, πάντα κερδίζει αυτός που σκοράρει. Δεν έχει σημασία πόση αποτελεσματικότητα θα έχεις στις πάσες, δεν έχει σημασία το ποσοστό κατοχής της μπάλας. Σαν προπονητή, όμως, φυσικά με ενδιαφέρει, γιατί μέσα από αυτό καταλαβαίνω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

Όσον αφορά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Εμείς αυτό που πρέπει να ξέρουμε, είναι ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, παίκτες που μπορούν να αντέξουν την πίεση. Και φυσικά, διαθέτει σημεία που μπορεί να μας προκαλέσουν κινδύνους. Εμείς τον σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.