Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: Το VAR στην Ελλάδα είναι για να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: Το VAR στην Ελλάδα είναι για να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/2/2023 22:52
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε ξανά κατά τις διαιτησίας, αναφέροντας πως η δουλειά του VAR στην Ελλάδα είναι για να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», με τους Θεσσαλονικείς να διαμαρτύρονται μετά το φινάλε για μη παρέμβαση του VAR σε χέρι του Εραμούσπε εντός περιοχής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και ο ίδιος ξέσπασε, αναφέροντας τα εξής:

«Είναι πολύ απλό. Το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη των διαιτητών. Μέχρι τώρα το VAR στην Ελλάδα είναι εδώ για να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ. Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες, αν είναι πέναλτι είναι πέναλτι, αν είναι οφσάιντ, είναι οφσάιντ. Για εμάς όχι. Κανένα πέναλτι, κανένα οφσάιντ. Χάσαμε τέσσερις βαθμούς στα τρία τελευταία».

Είχε προηγηθεί η δήλωση του αντιπροέδρου του συλλόγου, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος τόνισε: «ο VARίστας μια δουλειά έχει, να βλέπει τις φάσεις. Δεν γίνεται να μην έχει φωνάξει τον διαιτητή να το δει. Κι ας δώσει μετά ό,τι θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μια δουλειά, κι αυτό επειδή εμείς σκιστήκαμε να φέρουμε το VAR στην Ελλάδα, να μη φωνάζει τον διαιτητή να δει αυτή τη φάση. Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων. Και επειδή σας τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα (σ.σ. Ραζβάν Λουτσέσκου), είναι το εύκολο θύμα να δέχεται αυτές τις επιθέσεις. Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.