Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Μίτσελ: «Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/2/2023 23:25
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη, άξιζε τη νίκη αλλά οι συγκυρίες ήταν εναντίον της.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι φέτος οι εξηγήσεις των κανονισμών στερούν τον Ολυμπιακό αυτό που δικαιούται, αναφερόμενος λογικά στο ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι στο 89'

Επισήμανε πάντως πως η ομάδα του έκανε ό,τι μπορεί για τη νίκη και είναι στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Έχουμε παίξει πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Όταν καταφέραμε να σκοράρουμε πάντα βρίσκεται μία συγκυρία που δεν μας το επιτρέπει. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για τη νίκη αλλά μας έλειπε η τελική μπαλιά για να τα καταφέρουμε. Όλοι βλέπουμε πως αξίζαμε να κερδίσουμε και στα δύο παιχνίδια αλλά οι συγκυρίες ήταν εναντίον μας.

Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνω ευθύνες στους ποδοσφαιριστές μας, ακολουθήσαμε το πλάνο παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα αλλά δεν βάλαμε το γκολ που θα μας χάριζε τη νίκη. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και με το παραπάνω.

Σίγουρα όταν παίζεις όπως σήμερα αποδεικνύεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο οπότε έτσι πρέπει να συνεχίσουμε»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.