Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Σεβασμός, αξιοπρέπεια, ήθος ή απλά κόουτς Ιβάν»

Παναθηναϊκός: «Σεβασμός, αξιοπρέπεια, ήθος ή απλά κόουτς Ιβάν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/2/2023 15:12
H ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποθέωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την συμπεριφορά του και τις απαντήσεις του στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός σε κάποιο σημείο ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιον θα θεωρούσε κάποιος πρωτοπόρο με βάση την εικόνα του ματς, αν δεν ήξερε την βαθμολογία και επιδεικνύοντας ψυχραιμία απάντησε:

«Μην υποτιμάτε την ομάδα μου, δεν είναι σωστό. Με τη συμπεριφορά μου δεν έχω δείξει ασέβεια. Και όταν ήμασταν στο +12 στη βαθμολογία, πάλι έλεγα πόσο καλές είναι οι υπόλοιπες ομάδες και πόσο ανταγωνιστικές. Μην βλέπετε το σημερινό παιχνίδι και μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Πρέπει να βλέπετε όλη την εικόνα. Είμαστε στην 24η αγωνιστική και από την αρχή έως σήμερα είμαστε στην κορυφή. Όχι γιατί μας χαρίζει κάποιος κάτι. Αλλά γιατί το δικαιούμαστε και δίκαια είμαστε εδώ. Είμαστε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι προσβλητική η ερώτησή σας. Αναφέρεστε μόνο σε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Την ερώτηση αυτή δεν την αξίζω ούτε εγώ, ούτε η ομάδα μου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.