Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, Χάμες και Παπασταθόπουλο κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, Χάμες και Παπασταθόπουλο κόντρα στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/2/2023 21:45
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για την αυριανή (1/3) ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έχοντας σημαντικές απουσίες.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ Γκονζάλεθ, τόνισε πως δεν πιστεύει στα... θαύματα, αλλά δεν απέκλεισε τίποτα αν η ομάδα του δείξει το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ «πόνταρε» πάνω στον Φορτούνη, όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Χάμες Ροντρίγκες, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει και χάνει δεύτερο σερί ντέρμπι και τρίτο σερί ματς συνολικά

Από εκεί και πέρα νοκ άουτ τέθηκαν ο Εμβιλά και φυσικά εκτός είναι και ο Παπασταθόπουλος που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με το «τριφύλλι» το Σάββατο (25/2), ενώ εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Γκάρι Ροντρίγκεζ και Παναγιώτης Ρέτσος.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.