Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Σπάκενμπουργκ αρνείται να παίζει Κυριακές λόγω θρησκείας και πονοκεφαλιάζει την Ολλανδική Ομοσπονδία!

Η ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Σπάκενμπουργκ αρνείται να παίζει Κυριακές λόγω θρησκείας και πονοκεφαλιάζει την Ολλανδική Ομοσπονδία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2023 19:01
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σε περίπτωση που η Σπάκενμπουργκ προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας. Ο λόγος είναι ότι η ερασιτεχνική ομάδα δεν αγωνίζεται ποτέ Κυριακές λόγω του θρησκευτικού προφίλ του συλλόγου και μπορεί να οδηγήσει την Ομοσπονδία σε αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του τελικού!

Η Σπάκενμπουργκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, διαλύοντας με 4-1 την Ουτρέχτη εκτός έδρας κι έγινε η 3η ερασιτεχνική ομάδα στην ιστορία του θεσμού που θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά.

Σε περίπτωση που η ομάδα της τρίτης κατηγορίας κάνει νέα έκπληξη και προκριθεί στον τελικό, τότε θα προκαλέσει πρόβλημα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας. Ο λόγος είναι ότι ο τελικός του Κυπέλλου διεξάγεται την Κυριακή 30 Απριλίου ημέρα που η Σπάκενμπουργκ δε δίνει ποτέ παιχνίδια λόγω του θρησκευτικού προφίλ του συλλόγου.

Συγκεκριμένα τόσο αυτή όσο και η μεγάλη της αντίπαλος, Ισελμερβόγκελς παίζουν μόνο τα Σάββατα σύμφωνα με την ορθόδοξη διδασκαλία της Βίβλου. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου, Μαρκ Σχένεμπεκ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στον τελικό αν φυσικά προκριθεί από τα ημιτελικά. «Όχι, δεν είναι πιθανό» είπε στο AD.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας δεν αποκλείει τη διεξαγωγή του τλεικού το Σάββατο και είπε στον τηλεοπτικό σταθμό NOS ότι θα συναντηθεί με τους τέσσερις εκπροσώπους των ημιφιναλίστ για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τον ημιτελικό και τον τελικό.

Για την ώρα η Σπάκενμπουργκ και η Φέγενορντ είναι οι δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι άλλες δύο ομάδες θα προκύψουν από τα ζευγάρια των Αϊντχοφεν-Ντεν Χαγκ και Ντε Γκράφσχαπ-Άγαξ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.