Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιρμίνο: Αποχωρεί από την Λίβερπουλ μετά από οχτώ χρόνια

Φιρμίνο: Αποχωρεί από την Λίβερπουλ μετά από οχτώ χρόνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2023 16:17
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους».

Παρελθόν από την Λίβερπουλ θα αποτελέσει στο φινάλε της σεζόν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Όπως αναφέρουν έγκυρα Μέσα όπως το «The Athletic» και το «BBC», ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «κόκκινους», αλλά εν τέλει πήρε την απόφαση για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του κι έτσι θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ το καλοκαίρι.

Ο 31χρονος υπέγραψε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2015 ερχόμενος από την γερμανική Χοφενχάιμ και σε οχτώ χρόνια παρουσίας στους «κόκκινους» έχει σημειώσει 107 γκολ και 78 ασίστ σε 352 συμμετοχές. Μαζί με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ συνέθεσαν μια τρομακτική επιθετική τριάδα, σαρώνοντας κάθε τίτλο υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά τις τελευταίες σεζόν λόγω και των πολλών μυϊκών τραυματισμών, ενώ η επίθεση της Λίβερπουλ έχει αναδιαμορφωθεί με τις υπογραφές των Ντιόγκο Τζότα, Λουίς Ντίαζ, Ντάργουιν Νούνιες και Κόντι Χάκπο. Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν έχει πετύχει εννέα γκολ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.