Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Βόλος: Εισιτήρια σε όλους εκτός του Άρη στα πλέι οφ

ΠΑΕ Βόλος: Εισιτήρια σε όλους εκτός του Άρη στα πλέι οφ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/3/2023 13:13
Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας αναφορικά με τις προθέσεις της για την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στα ματς των πλέι οφ.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Μαγνησίς, θα δοθούν κανονικά εισιτήρια σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπως εξάλλου συνέβη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά αντίστοιχα δεν θα δοθούν στον Άρη ξανά, οπότε στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι διαρκείας των γηπεδούχων.

Θυμίζουμε πως στο περσινό ματς Βόλος - Άρης, όπου οπδοί των «κίτρινων» βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό υπήρξαν επεισόδια, οπότε με βάση αυτό οι άνθρωποι των Θεσσαλών φέρονται να πήραν αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Από σήμερα Δευτέρα (6-3) θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα αφορούν τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις των πλέι οφ (ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης)

Τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 90 ευρώ και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Οι φίλαθλοι του Βόλου όπου είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας δεν έχουν καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και τα διαρκείας τους ισχύουν κανονικά και για τους αγώνες των πλέι οφ, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την έως τώρα στήριξή τους στην ομάδα

Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι στον αγώνα με τον Άρη, ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421027671»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.