Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο, ξέρω να διαχειριστώ τους σταρ»

Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο, ξέρω να διαχειριστώ τους σταρ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/3/2023 13:44
Ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τη γενικότερη στάση του αναφορικά με τις σχέσεις που δημιουργεί με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο πολύπειρος Πορτογάλος προπονητής μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο, στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, αποτέλεσε παρελθόν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ωστόσο βρήκε άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετακομίζοντας στην Εθνική Πολωνίας.

Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε σε Μέσο ενημέρωσης της Πολωνίας στη σχέση που δημιουργεί με τους σταρς αλλά και σ' αυτήν που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ίσως η απογοήτευση που νιώσαμε στο Μουντιάλ. Πιστεύαμε πως θα αποκλείσουμε το Μαρόκο και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε στα ημιτελικά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη.

Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται από μια στιγμή, από ένα γκολ. Αυτό συνέβη εις βάρος μας στο Κατάρ. Γνωρίζω πως να διαχειριστώ τους σταρ. Τους προσεγγίζω όλους με τον ίδιο τρόπο. Του φέρομαι ακριβώς το ίδιο. Πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.