Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριτσάρλισον: «Η σεζόν είναι σκατά, ο Κόντε με αφήνει στον πάγκο και εξήγηση δεν παίρνω»

Ριτσάρλισον: «Η σεζόν είναι σκατά, ο Κόντε με αφήνει στον πάγκο και εξήγηση δεν παίρνω»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/3/2023 16:40
Ο Ριτσάρλισον εξέφρασε τα παράπονα του για το μικρό χρόνο συμμετοχής του από τον Αντόνιο Κόντε και κατηγόρησε δημόσια τον Ιταλό τεχνικό ότι δεν λαμβάνει εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του.

Βαρύ είναι το κλίμα στην Τότεναμ μετά τον αποκλεισμό από την Μίλαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το παιχνίδι ο Ριτσάρλισον έκανε δηλώσεις στο TNT Sport κατηγορώντας τον Αντόνιο Κόντε για το μικρό χρόνο συμμετοχής του:

«Είμαι ειλικρινής, αυτή η σεζόν είναι σκατά. Θέλω να παίξω. Δεν καταλαβαίνω τις αποφάσεις του προπονητή. Ήμουν σε θετικό μομέντουμ και ο Κόντε με έβαλε ξανά στον πάγκο. Έπαιξα πέντε λεπτά με Γουλβς, ρώτησα το λόγο και κανείς δεν μου είπε γιατί. Την Τρίτη μου ζήτησε να κάνω τεστ φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και μου είπε ότι αν το περάσω θα έπαιζα με την Μίλαν. Και βρέθηκα στον πάγκο. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Δεν υπήρξε ξανά εξήγηση, ας δούμε τι θα μας πει αλλά δεν είμαι χαζός. Είμαι επαγγελματίας που δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και θέλω να παίζω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο 25χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Έβερτον έναντι 50 εκατ. λίρών συν μπόνους αλλά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα, μετρώντας μόλις δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 25 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.