Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Έμεινα έκπληκτος από την απόφαση του Φιρμίνο να αποχωρήσει»

Κλοπ: «Έμεινα έκπληκτος από την απόφαση του Φιρμίνο να αποχωρήσει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2023 16:05
Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι έμεινε έκπληκτος από την απόφαση του Ρομπέρτο Φιρμίνο να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν αλλά τόνισε πως είναι κάτι φυσιολογικό και ότι δεν τον επηρέασε, ενώ στάθηκε στην επαγγελματικότητα του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους», κλείνοντας έναν απόλυτα πετυχημένο οκταετές κύκλο στην ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το αν περίμενε αυτή την απόφαση από τον Βραζιλιάνο άσο, με τον ίδιο να απαντά:

«Ναι έμεινα έκπληκτος. Λίγο αλλά δεν με επηρέασε. Όμως το σέβομαι αρκετά. Ήταν κάτι φυσιολογικό και μπορούσε να καταλήξει σε δύο εκδοχές. Το σέβομαι πολύ. Είναι απολύτως φυσιολογικό σε αυτό το είδος μακράς σχέσης που έχουμε και έχει ο Μπόμπι με τον σύλλογο και τους περισσότερους παίκτες και τους οπαδοί φυσικά.

Είναι πολύ ιδιαίτερο και μου άρεσε η υποδοχή που είχε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μου είπε "τώρα θέλω να δώσω θετικό τέλος σ’ αυτήν την ιστορία.

Δεν υπάρχει χρόνος για αποχαιρετισμούς αυτή τη στιγμή, θα έχουμε αρκετό χρόνο για αυτό αργότερα στη σεζόν. Το τραγούδι
(το σύνθημα Φιρμίνο Σι Σενιόρ) θα ακούγεται για αρκετό καιρό στα αυτιά όλων, είμαι σίγουρος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.