Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αζάρ: «Δεν μιλάμε με τον Αντσελότι»

Αζάρ: «Δεν μιλάμε με τον Αντσελότι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2023 18:00
Ο Έντεν Αζάρ αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνία με τον Κάρλο Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης και πως η κατάσταση στην «βασίλισσα» δεν είναι ιδανική γι’ αυτόν αλλά εν συνεχεία εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Συνέντευξη στο βελγικό «RTBF» έδωσε ο Έντεν Αζάρ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος άσος έχει παίξει μόλις 98 λεπτά σ’ όλη τη σεζόν και αποτελεί τον 3ο παίκτη με το λιγότερο χρόνο συμμετοχής πίσω μόνο από τους Οντριοθόλα και Μαριάνο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Μου λείπει να παίζω, να είμαι στο γήπεδο, να νιώθω σημαντικός. Όταν νιώθεις σημαντικός, έχεις αυτοπεποίθηση, ο κόσμος σε στηρίζει και τα πάντα είναι ευκολότερα. Η κατάσταση μου στην Ρεάλ δεν είναι η ιδανική. Θέλω να περνάω καλά στο γήπεδο. Οι προπονήσεις είναι καλές αλλά αυτό που μας κρατάει ζωντανή τη σπίθα είναι τα παιχνίδια. Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω σε κάτι και ο προπονητής να συνεχίσει να με υπολογίζει, ελπίζω. Θα δούμε εάν θα μπορέσω να παίξω έως το φινάλε της σεζόν. Είναι στο χέρι μου να του δείξω στις προπονήσεις ότι μπορεί να με υποστηρίζει».

Αν έχει εξήγηση γιατί δεν παίζει: «Ότι υπάρχουν συμπαίκτες που παίζουν καλά, η ομάδα νικάει και επομένως είναι δύσκολο να γίνουν αλλαγές. Πιθανότατα αξίζω λιγότερο από άλλους στα μάτια του. Μπορείτε να τον ρωτήσετε»».

Για τη σχέση του με τον Αντσελότι: «Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας αλλά δεν μπορώ να πω ότι μιλάμε ο ένας στον άλλος γιατί δεν ισχύει. Όμως επιμένω ότι υπάρχει πάντα σεβασμός ακόμα κι αν δεν με βάζει να παίζω. Πρέπει να έχω σεβασμό για έναν τύπο σαν αυτόν, για το τι εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο και το τι έχει πετύχει στην καριέρα του»».

Για το αν θέλει να παραμείνει στην Ρεάλ με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο: «Θέλω να μείνω, καταλαβαίνω τις αμφιβολίες στο πρόσωπο μου αλλά από την πλευρά μου θέλω να συνεχίσω εδώ και του χρόνου»».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.