Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A με... περιπετειώδη τρόπο (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A με... περιπετειώδη τρόπο (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
19/3/2023 00:22
Ιστορία έγραψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το βράδυ του Σαββάτου (18/3) στο ματς της Μίλαν με την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Ο Σουηδός στράικερ σκόραρε κατά της Ουντινέζε στο «Φρίουλι» και έγινε έτσι ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης αφού σε ηλικία 41 ετών και 166 ημερών, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο -επίσης «ροσονέρι»- Αλεσάντρο Κοστακούρτα που είχε σκοράρει τον Μάιο του 2007 σε ηλικία 41 ετών και 25 ημερών.

Το γκολ πάντως ήρθε με περιπετειώδη τρόπο καθώς ο «Ίμπρα» αστόχησε αρχικά στο πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και η φάση συνεχίστηκε, αλλά μετά από έλεγχο στο VAR διαπιστώθηκε πως παίκτης των γηπεδούχων είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή και ο διαιτητής διέταξε επανάληψη, με το ιστορικό γκολ να επιτυγχάνεται αυτή τη φορά από τον Σουηδό.

Για την ιστορία πάντως δεν κατάφερε να γιορτάσει με νίκη το επίτευγμά του καθώς η Μίλαν ηττήθηκε με 3-1 και μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την διεκδίκησης μίας θέσης στη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.