Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό, δε θέλω να μιλήσω για διαιτησία» (video)

Αλμέιδα: «Οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό, δε θέλω να μιλήσω για διαιτησία» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/3/2023 00:25
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το αθηναϊκό ντέρμπι λέγοντας πως οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό και τόνισε πως η ομάδα του έχει στόχο να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην Cosmote TV μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια:

«Ένα παιχνίδι που είναι τελικός. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις καθαρές φάσεις. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν στα πρώτα δευτερόλεπτα την πρώτη ενέργεια. Αυτόματα είχαμε και εμείς κάποιες φάσεις για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θέλω να μιλήσω μόνο γι’ αυτό και όχι για κάτι άλλο (σ.σ. διαιτησία)».

Είναι δέκα παιχνίδια, μένουν άλλα εννιά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνονται. Η ομάδα δείχνει πάντα ότι θέλει να παίξει σε κάθε ενέργεια. Για παράδειγμα τα πλάγια τα εκτελούμε γρήγορα, έχουμε φιλοδοξία για να παίξουμε, έχουμε όρεξη».



«Ο τέταρτος διαιτητής έλεγε ότι δεν καταλάβαινε τι συζητούσαν οι άλλοι τρεις»


Η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.