Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/3/2023 17:07
Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της μετά τη συνάντηση που είχε ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκαθάρισε πως η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στα γραφεία της ΕΠΟ και εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Η πρόταση του πρώτου στον δεύτερο ήταν η συνδρομή της Λίγκας έτσι ώστε στα παιχνίδια των πλέι οφ να ορίζονται Elite διαιτητές, κάτι που ο Μπαλτάκος έκανε δεκτό.

Με τη σειρά της η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια με την ΚΕΔ θα επιλέγουν τους διαιτητές και το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί και την ερχόμενη Δευτέρα (27/3) στη συνάντηση στην οποία έχει προσκαλέσει ο Στιβ Μπένετ όλους τους προέδρους των ομάδων των πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.