Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική Πολωνίας ο Πούχατς

Παναθηναϊκός: Κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική Πολωνίας ο Πούχατς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/3/2023 13:14
Τον δρόμο για την Πολωνία πήρε αιφνιδιαστικά ο μπακ του Παναθηναϊκού, Τιμοτέους Πούχατς, προκειμένου να ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος, κάλεσε εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης (21/3) τον Τιμοτέους Πούχατς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024, με την Τσεχία και την Αλβανία, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο του Μπάρτος Μπερεζίνσκι της Νάπολι, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για δύο εβδομάδες.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό απ’ την Ουνιόν Βερολίνου, έχει 12 συμμετοχές με το εθνόσημο της Πολωνίας και είχε κληθεί για τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2022, για τους αγώνες του Nations League.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 8 διεθνείς παίκτες σ' αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών Ομάδων, καθώς έχουν κληθεί οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης στην Εθνική Ελλάδας, οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς στην Εθνική Σλοβενίας, ο Κλεϊνχέισλερ στην Εθνική Ουγγαρίας και ο Μάγκνουσον στην Εθνική Ισλανδίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.