Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαλούμ με Κονσεϊσάο στην Πόρτο όμως όλα δείχνουν παραμονή

Αλαλούμ με Κονσεϊσάο στην Πόρτο όμως όλα δείχνουν παραμονή

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/3/2023 15:33
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει έρθει σε σύγκρουση με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αφήσει το πόστο του.

Η αιτία της διένεξης των δύο ανδρών ήταν οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των «δράκων» ο οποίος υποστήριξε ότι γίνονται επενδύσεις κι ακριβές μεταγραφές.

Στην ουσία με αυτόν τον τρόπο έριξε το μπαλάκι της ευθύνης στον κόουτς Κονσεϊσάο ο οποίος χρεώνεται τη φετινή αποτυχημένη σεζόν, στην οποία έχει απομείνει μόνος ρεαλιστικός στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου και η Πόρτο έφτασε στο πρώτο Λιγκ Καπ της ιστορίας της, κερδίζοντας στον τελικό τη Σπόρτινγκ Λισαβόνα.

Ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σκέψεις του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ για αποχώρηση από την άκρη του πάγκου, παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς όλων των εποχών για την ομάδα του λιμανιού της βόρειας Πορτογαλίας.

Ο ίδιος είναι αλήθεια ότι δεν δείχνει τέτοια πρόθεση αλλά είναι ενοχλημένος από τη στάση του προέδρου κι από τα όσα είπε.

Προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση πάντως, ο Πίντο ντα Κόστα προχώρησε σε δήλωση στήριξης ξεκαθαρίζοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει ο Κονσεϊσάο στον πάγκο του κλαμπ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Να ρωτήσετε όποιον το δημοσίευσε. Κανείς μας δεν μίλησε για αυτό το θέμα που δεν είναι θέμα. Ούτε εγώ, ούτε ο Κονσεϊσάο ξέρουμε από πού προήλθε. Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το τέλος του 2024, ξέρει ότι πρόκειται να εκπληρωθεί και θέλω να το τηρήσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.