Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλία – Αγγλία με ενισχυμένες αποδόσεις

Ιταλία – Αγγλία με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/3/2023 08:00
Κλασικό ντέρμπι με το «καλημέρα» στα προκριματικά του Euro 2024! Η Ιταλία υποδέχεται την Αγγλία στο «Diego Armando Maradona» την Πέμπτη (21:45) και ο νικητής θα ξεκινήσει με βαθμολογικό πλεονέκτημα στον 3 ο όμιλο των προκριματικών.

Οι Ιταλοί θέλουν να δώσουν απαντήσεις απέναντι στα «τρία λιοντάρια» και να δείξουν ότι επέστρεψαν δριμύτεροι έτοιμοι για νέες επιτυχίες. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» την τελευταία διετία απογειώθηκε με την κατάκτηση του Euro το καλοκαίρι του 2021 και στη συνέχεια προσγειώθηκε ανώμαλα, αφού αποκλείστηκε από την τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ.Πάντως, τα προκριματικά Euro ταιριάζουν… γάντι στους Ιταλούς καθώς μετράνε 40 ματς αήττητοι (34 νίκες, 6 ισοπαλίες) και τελευταία φορά ηττήθηκαν το 2006 από τη Γαλλία (3-1).

Ο προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι στο ρόστερ του συνδυάζει εμπειρία και νιάτα και στις κλήσεις του ξεχωρίζουν οι Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα, Μπαρέλα και Ντι Λορέντζο. Στην επίθεση οι απουσίες των Ιμόμπιλε και Ρασπαντόρι είναι σημαντικές και κλήθηκε για πρώτη φορά ο 23χρονος Ρετέγκι της Τίγκρε.

Ιταλία – Αγγλία 1:2.85 X:3.20 2:2.55

Η Αγγλία στο Μουντιάλ του Κατάρ και με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά έκανε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με την ανοδική πορεία που είχε χαράξει όταν έφτασε στον τελικό του Euro το 2021. Ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρά την έντονη κριτική παρέμεινε στον πάγκο και με την επιλογή του να αφήσει εκτός τον Αλεξάντερ Άρνολντ βρέθηκε στο στόχαστρο. Παράλληλα, ο τεχνικός των «λιονταριών» καλείται να διαχειριστεί και τρεις σημαντικές απουσίες στην επίθεση αφού τραυματίες είναι οι Ράσφορντ, Μάουντ και Στέρλινγκ. Το βάρος στη γραμμή κρούσης θα πέσει στον Χάρι Κέιν, ο οποίος θα ψάξει το 54ο γκολ για να ξεπεράσει τον Ρούνεϊ στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας.

Στο «head to head» του ντέρμπι η Ιταλία έχει πάρει τον αέρα της Αγγλίας, αφού στα τελευταία πέντε ματς έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν <u<προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα προκριματικά του Euro 2024 όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.